donderdag 18 december 2014

Gen.magazine zoekt foto's van maskerades voor rubriek NostalGen

Het thema voor de rubriek NostalGen in Gen.magazine van maart 2015 is 'Toneel & Maskerade'. We zijn dus op zoek naar theatrale plaatjes en foto's van verkleedpartijen. Werd er in de familie toneel gespeeld tussen de schuifdeuren of zijn mensen al generaties lang fanatieke carnavalsvierders? Dan zitten er in het familiealbum vast prachtige kiekjes van familieleden gestoken in mooie of bizarre kostuums of foto's van een toneelvoorstelling. De redactie is op zoek naar foto's van vóór 1950.

Studententoneel Nijmegen 1935 (Geheugen van Nederland)

Stuur de foto's vóór 1 februari 2015 naar de redactie, en wie weet staat je foto straks in Gen.
Foto's kunnen via WeTransfer (gratis) worden opgestuurd naar de redactie, t.a.v. uitgeverij@cbg.nl. De redactie zal uit de inzendingen een eigen selectie maken. De inzender geeft toestemming dat de foto gepubliceerd wordt in Gen.magazine.

Carnaval 1925 (Geheugen van Nederland)

Vereisten
Een scan moet voldoen aan de volgende vereisten: scan in kleur, format JPEG of Tiff, minimaal 300 dpi, originele afmetingen (niet verkleind).

Bij de inzending a.u.b. vermelden wanneer de foto is genomen, wie de geportretteerden zijn en waar het tafereel zich afspeelt. Gelieve ook de adresgegevens en het telefoonnummer van de inzender te vermelden, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten