woensdag 10 september 2014

Gen.magazine zoekt foto's van De Grens voor rubriek NostalGen

Het thema voor de populaire rubriek NostalGen in het decembernummer van Gen.magazine is  'De Grens'. Heb je een mooie foto van vóór de oorlog van je overgrootvader bij de slagboom, je grootouders bij het Drielandenpunt in Vaals of de verwarrende situatie rond Baarle-Nassau en Baarle-Hertog? Stuur de foto's dan vóór 1 november naar de redactie, en wie weet staat je foto straks in Gen. Uit de meestal overvloedige inzendingen selecteert de redactie een aantal foto's die samen een zo breed en verrassend mogelijke blik op het thema werpen.

Controle aan de Belgische grens, 1928 (Geheugen van Nederland)

Foto's kunnen via WeTransfer (gratis) worden opgestuurd naar de redactie, t.a.v. uitgeverij@cbg.nl. De redactie zal uit de inzendingen een eigen selectie maken. De inzender geeft toestemming dat de foto gepubliceerd wordt in Gen.magazine.

Vereisten

Een scan moet voldoen aan de volgende vereisten: scan in kleur, format JPEG of Tiff, minimaal 300 dpi, originele afmetingen (niet verkleind).

Bij de inzending a.u.b. vermelden wanneer de foto is genomen, wie de geportretteerden zijn en waar het tafereel zich afspeelt. Gelieve ook de adresgegevens en het telefoonnummer van de inzender te vermelden, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen. Nogmaals: De inzendtermijn sluit op 1 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten