donderdag 6 maart 2014

Multimediale proeftuin van Gen.magazine

Nota bene@Gen. is een Digitaal dossier van het Centraal Bureau voor Genealogie dat kan worden gezien als de webstek van het vernieuwde CBG-kwartaalblad Gen.magazine.
Op Nota bene@Gen. zullen bijdragen verschijnen als aanvulling op artikelen, columns of nieuws-items in Gen.magazine. Daarbij kan het gaan om een aantal handzaam gepresenteerde hyperlinks, een uitgebreide literatuurlijst, speciale annotaties, uitgebreide bijschriften bij foto's, aanvullend beelmateriaal etc., etc. De praktijk zal uitwijzen welke toepassingen allemaal mogelijk zijn en iets toevoegen aan Gen.magazine. Zeg maar Nota bena@Gen. als multimediale proeftuin van Gen.

De oplettende bezoeker zal misschien hebben opgemerkt dat dit digitaal dossier een voortzetting is van Methodiek dossier@CBG, onder een nieuwe naam. De verschillende bijdragen uit de afgelopen 4 jaar blijven via het Blogarchief en de Labels (=trefwoorden) in de linkermarge gewoon beschikbaar.
Bij gelegenheid zullen de oudere bijdragen mogelijk worden geactualiseerd in Nota bena@Gen. of in één van de andere Digitale dossiers@CBG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten