vrijdag 14 maart 2014

Gen.magazine zoekt oude kampeerfoto's voor rubriek NostalGen.

Voor de rubriek NostalGen. in kwartaalblad Gen.magazine van juni 2014 is CBG op zoek naar fotomateriaal van kamperende mensen uit familiealbums van vóór 1960. Aanleiding is het honderdjarig bestaan van camping Bakkum, de 'oudste camping van Nederland'.  We zijn met name opzoek naar foto's uit verschillende tijdvakken, van de 19e eeuw tot en met de jaren 50.

Padvinders, 1913 (Spaarnestad Photo)
Wijze van inzenden:
Lezers kunnen scans van hun eigen foto's het beste via We-Transfer (gratis) naar de redactie sturen, t.a.v. uitgeverij@cbg.nl. De mogelijkheid tot inzending sluit op 20 april.

Vereisten:
Een scan moet voldoen aan de volgende vereisten: scan in kleur, format JPEG, 300 dpi, originele afmetingen (niet verkleind).

Bij de inzending a.u.b. vermelden wanneer de foto is genomen, wie de geportretteerden zijn en waar het tafereel zich afspeelt. Gelieve ook de adresgegevens en het telefoonnummer van de inzender te vermelden, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen.

De redactie zal uit de inzendingen een eigen selectie maken. De inzender geeft toestemming dat de foto gepubliceerd wordt in Gen.magazine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten