vrijdag 14 maart 2014

Gen.magazine zoekt oude kampeerfoto's voor rubriek NostalGen.

Voor de rubriek NostalGen. in kwartaalblad Gen.magazine van juni 2014 is CBG op zoek naar fotomateriaal van kamperende mensen uit familiealbums van vóór 1960. Aanleiding is het honderdjarig bestaan van camping Bakkum, de 'oudste camping van Nederland'.  We zijn met name opzoek naar foto's uit verschillende tijdvakken, van de 19e eeuw tot en met de jaren 50.

Padvinders, 1913 (Spaarnestad Photo)
Wijze van inzenden:
Lezers kunnen scans van hun eigen foto's het beste via We-Transfer (gratis) naar de redactie sturen, t.a.v. uitgeverij@cbg.nl. De mogelijkheid tot inzending sluit op 20 april.

Vereisten:
Een scan moet voldoen aan de volgende vereisten: scan in kleur, format JPEG, 300 dpi, originele afmetingen (niet verkleind).

Bij de inzending a.u.b. vermelden wanneer de foto is genomen, wie de geportretteerden zijn en waar het tafereel zich afspeelt. Gelieve ook de adresgegevens en het telefoonnummer van de inzender te vermelden, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen.

De redactie zal uit de inzendingen een eigen selectie maken. De inzender geeft toestemming dat de foto gepubliceerd wordt in Gen.magazine.

1 opmerking:

 1. Snel aanbod aan het einde van het jaar.

  U bent een man, een vrouw, een jonge vrouw, een oudere vrouw of u wilt financiële hulp onze instelling Creditfiance biedt u een uitstekende promotie van financiële hulp aan alle mensen in de wereld die behoefte hebben
  Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze rente verlaagd naar 1,8% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%. We begonnen in juli 2018 met 2 leningen voor een totaalbedrag van 900.000 €.

  Neem snel contact met ons op om te profiteren van deze geweldige financiële promotie.
  E-mail: info@creditfinance-bank.com
  WhatsApp-nummer: +33784505888

  BeantwoordenVerwijderen